CAPETELE DE BRANSAMENT FARA ANOD DE PROTECTIE (RAIZER), sunt elemente de legatura dintre conductele de distributie ale gazelor naturale si postul de reglare-masurare, fabricate prin procedeul de imbinare mecanica.

       PIESELE DE TRECERE (TRANZITIE PE/OL) sunt fabricate din segmente de teava din polietilena de inalta densitate si din segmente de teava din otel, reprezentand un ansamblu mixt polietilena / otel, necesara executarii legaturii dintre conducta de diustributie gaze si reteaua metalica de utilizare. La exterior, elementele de sertizare, mufa si tevile din otel sunt protejate anticoroziv prin procedeul de pasivizare sau vopsire cu rasini epoxidice, precum si prin intermediul  altor materiale care pot asigura o protectie de lunga durata.

       TEURILE DE BRANSAMENT sunt fabricate din otel, prin procedeul de sudură si prelucrare mecanică. Acestea se realizează în două variante: varianta de branșare cu țeavă din oțel și varianta de branșare cu țeavă de otel si țeavă de polietilenă de înaltă densitate.
Teurile de branșament din oțel se utilizează în sistemele de alimentare cu gaze naturale, montate subteran sau suprateran (numai varianta de teu integral din oțel).

 

 

 

Galerie

Rețele de socializare

Pagină proiectată în programul pentru crearea site-urilor WebWave

Pe scurt, despre ceea ce facem

Producem capete de bransamente gaz, Piese de trecere OL/PE, Teuri bransament OL/PE , initiem  programe de proiectare si  programare CNC.

Informații utile

Cerere oferta pret!